NOVIEen gedeelde omgevingsvisie en een gezamenlijke aanpak
NOVIEen gedeelde omgevingsvisie en een gezamenlijke aanpak
NOVIEen gedeelde omgevingsvisie en een gezamenlijke aanpak

Gevaar van samenwerken: iedereen kijkt naar elkaar en niemand pakt de verantwoordelijkheid

Moderator Susan - De NOVI 01-11-2018 356 keer bekeken 2 reacties

Op de homepage stellen we deze vraag. De uitslag tot nu toe is: 63,3% is het eens met de stelling, 36,7% oneens. Wat denkt u?

U kon deze poll tot 23 november jl invullen. De uiteindelijke uitslag is: 63% is het met de stelling eens, 37% oneens. Uw gedachten over deze stelling kunt u hier delen.

2  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Juliette Santegoeds 03-07-19 om 6:46

Dat is inderdaad een risico, maar ik zie nog een ander belangrijk risico. Wie zitten er aan de tafel en wie heeft er daadwerkelijk wat in de pap te brokkelen? Hoe zit het met de macht van kleine spelers? Hebben burgers daadwerkelijk wat te zeggen of leggen ze het af tegen de grote spelers? Als projectontwikkelaars zich verenigen als stadmakers zoals bijvoorbeeld in Den Haag gebeurd is bij ontwikkeling Binckhorst/CID, waar blijven dan de kleinere initiatieven? Is hier oog voor bij de procesinrichting van de samenwerking? Hoe zorg je dat ook de tegenstem gehoord wordt? Hoe creƫeer je een gelijk speelveld waar alle waarden en belangen serieus in de afweging meegenomen worden?

Moderator Susan - De NOVI 18-07-19 om 15:11

Beste mevrouw Santegoeds, een belangenafweging is niet eenvoudig. Om die goed te maken is het inderdaad van groot belang alle stemmen mee te wegen.